Τηλ επικοινωνίας:  +30 211 40 40 500
Ώρες λειτουργίας:  Δε‑Παρ  09:00‑21:00   Σαβ‑10:00‑13:00

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Επισκευή 1ου & 2ου επιπέδου

Με τον όρο επισκευή 1ου και 2ου επιπέδου, αναφερόμαστε σε ότι έχει σχέση με την αλλαγή flex, οθόνης, συστήματος φόρτισης κ.τ.λ.

Επισκευή 3ου επιπέδου

Περιλαμβάνονται επισκευές που έχουν να κάνουν με αλλαγή ολοκληρωμένων chip ( wifi module, GPU ή κάρτα γραφικών, northbridge ή southbridge, power module κ.τ.λ.)

Επισκευή 4ου επιπέδου

Τέλος με τον συγκεκριμένο όρο εννοούμε επισκευές που γίνονται σε εργοστασιακό επίπεδο!!! (ανακατασκευή κάρτας γραφικών ή reball και ΟΧΙ REFLOW ή ζέσταμα που κάνουν κάποια service. Επίσης είμαστε σε θέση να κάνουμε αποκατάσταση δρόμων στις πλακέτες που έχουν οξειδωθεί ή κοπεί από υγρασία απ το 2ο, 3ο, 4ο στρώμα της κ.τ.λ ).

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε κινητά όλων των εταιριών με εξειδίκευση σε όσα διαθέτουν λογισμικό Android και σε όλα τα μοντέλα iPhone 2G, 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5s, 6, 6Plus. Επίσης σε εμάς μπορείτε να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας, να βάλετε ελληνικά, ακόμη και να την ξεκλειδώσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ

Επισκευές όλων των παιχνιδομηχανών για απεριόριστες ώρες απόλαυσης.

PC

Βρείτε συμφέρουσες λύσεις για επισκευές οποιουδήποτε είδους υπολογιστή, desktop, laptop και netbook όλων των δημοφιλών μοντέλων, όπως MacBook Pro, MacBook Air, iMac και του αντίστοιχου hardware αυτών.

MAC

Επισκευές όλων των δημοφιλών μοντέλων Laptops και Desktops της γνωστής εταιρίας, όπως MacBook Pro, MacBook Air, iMac και του αντίστοιχου hardware αυτών.

Call us to get a free quote now

Καλάθι
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.